Funfest.

Gepubliceerd op: 13 september 2024 14:50

Op 7 september was het zover: FUNFest! Dé opendag van Fundament. Omdat Fundament al haar mooie werk niet zou kunnen doen zonder de hardwerkende vrijwilligers, wilden we de vrijwilligers die dag betrekken en in het zonnetje zetten.

Vanaf 11.30 uur stroomden de eerste vrijwilligers binnen, die allemaal op de eerste verdieping een plekje zochten om te genieten van de lunch, waarvoor een lekker buffet was klaargezet. Tijdens de lunch is er nog gesproken en nagedacht over de toekomstplannen van Fundament, want Fundament vindt het belangrijk dat ook de vrijwilligers mee kunnen denken over de toekomstige richting van Fundament.

Na de lunch gingen de voorbereidingen van start voor FUNFest. Er werden slingers opgehangen, ballonnen opgeblazen, spellen, activiteiten en informatie klaargelegd, etc. Vanaf 14.00 uur gingen de deuren open. Bij de ingang kreeg men een goodiebag en een polsbandje. Er waren verspreid over het pand allerlei zones met verschillende activiteiten, er waren lekkere hapjes en drankjes te krijgen en er was ook een photobooth voor een mooi aandenken aan de leuke middag.

Met behulp van de vele vrijwilligers is FUNfest een groot succes geworden en hebben we veel mensen kunnen ontvangen en te woord mogen staan. Vrijwilligers die aanwezig waren en/of geholpen hebben: BEDANKT!